Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Οικογένειας Family Care

Μια πράξη ευθύνης, αγάπης και προσφοράς προς την οικογένειά σας!


Κανείς δεν απέτρεψε ποτέ ούτε μπορεί να αποτρέψει την στιγμή που θα τον… πάρει ο Θεούλης κοντά του!
Μπορεί όμως να αποτρέψει τις δυσμενείς οικονομικές συνέπειες, πολλές φορές τραγικές, και να απαλύνει την συναισθηματική οδύνη που τις συνοδεύει. Με μια μόνο πράξη ευθύνης και αγάπης!
Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε την Οικογενειακή Ασφάλεια Ζωής Family Care, με την οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη αναλαμβάνει τις δαπάνες επιβίωσης της οικογένειάς σας, μέχρι και για 15 χρόνια, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε πλέον να είστε κοντά της.Το Family Care είναι μια πράξη ευθύνης, αγάπης και προσφοράς προς την οικογένειά σας γιατί:

Καλύπτει την αδήριτη ανάγκη επιβίωσης της οικογένειάς σας, εξασφαλίζοντάς της μηνιαίο εισόδημα από 100€ έως και 2.000€ μηνιαίως για διάρκεια μέχρι και 15 χρόνια κατ΄επιλογή σας.
Καταβάλλει για τις άμεσες υποχρεώσεις της οικογένειάς σας, εφάπαξ ένα ποσό ίσο με το δεκαπλάσιο του μηνιαίου εισοδήματος. Για μηνιαίο εισόδημα π.χ. 2.000€ καταβάλλεται εφάπαξ το ποσό των 20.000€.
Έχει απίστευτα χαμηλό κόστος. Τέτοιο που αποτρέπει κάποιον από την ιδέα να μην το προσφέρει στην οικογένειά του. Κόστος μικρότερο από όσα ξοδεύει κάποιος για τσιγάρα, εφημερίδες, λαχεία, δώρα σε τρίτους και για άχρηστα πράγματα.
Παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστη μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχει αποδειχθεί στην πράξη, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί την επιβίωση μιας οικογένειας δεν είναι η απώλεια ζωής, ούτε η αδιαφορία για ό,τι αποδεδειγμένα αγαπάμε – ως γονείς ειδικότερα γνωρίζουμε ότι θα δίναμε και την ζωή μας για τα παιδιά μας – αλλά η αμέλεια, η αναβλητικότητα και η έλλειψη γνώσης για το πόσο λίγο κοστίζει η Οικογενειακή Ασφάλεια Ζωής Family Care. Πολλές φορές οι άνθρωποι θυσιάζουμε τα σπουδαία και σημαντικά στον βωμό των μικρών και των ασήμαντων.


Με το Family Care εξασφαλίζετε στην οικογένειά σας:

Σταθερό μηνιαίο εισόδημα από € 100 έως και € 2000 μέχρι και για 15 χρόνια, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε πλέον να είστε κοντά της.
Εφάπαξ ποσό ίσο με το δεκαπλάσιο του μηνιαίου εισοδήματος.

Λόγοι για να το αποκτήσετε:

Έχει χαμηλό κόστος, τόσο χαμηλό, που σας αποτρέπει από την ιδέα να μην το προσφέρετε στην οικογένειά σας. Κόστος μικρότερο από όσα ξοδεύετε για άχρηστα και ασήμαντα πράγματα.
Έχει ευκολία πρόσβασης και έχει άμεση ισχύ χωρίς προϋποθέσεις.
Είναι πηγή γαλήνης και ηρεμίας για μια οικογένεια και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στην οικογένειά σας.

Με το Family Care μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι πως ό,τι κι αν συμβεί, η οικογένειά σας θα απολαμβάνει ένα σταθερό, μηνιαίο εισόδημα για την επιβίωσή της.