Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Περιουσίας Κληρονομιά

Ο Φόρος Κληρονομιάς επανήλθε! Θα τον πληρώσετε εσείς ή η Ευρωπαϊκή Πίστη;


Αν εξετάσετε τα βαθύτερα αίτια για τα οποία δεν ασφαλίζετε τα αγαθά για τα οποία αγωνίζεστε νυχθημερόν, όπως είναι το εισόδημά σας, η οικογένειά σας και η περιουσία σας, ενώ ξέρετε ότι δεν θα μπορείτε να αγωνίζεστε αιωνίως γι΄ αυτά, θα διαπιστώσετε ότι ουσιαστικά είναι δύο:


Ο πρώτος λόγος είναι η εκτίμησή σας ότι οι κίνδυνοι που απειλούν αυτά τα αγαθά – σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, κλοπές, ατυχήματα, πρόωρη απώλεια ζωής κλπ. – είναι μικροί, πιθανοί και αβέβαιοι και ότι άσχετα με τις δυσμενείς οικονομικές συνέπειες που προκαλεί η έλευσή τους, δεν πιστεύετε ότι θα συμβεί σε εσάς. Η απόδειξη: Αν με κάποιον μαγικό τρόπο γνωρίζατε ότι αύριο το πρωί θα γίνει π.χ. σεισμός ή φωτιά και εκεί που έχετε χτίσει το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, θα έμεναν συντρίμμια, ρωγμές ή αποκαΐδια υπήρχε περίπτωση να μην έχετε σπεύσει να ασφαλιστείτε; Ομολογήστε το. Καμία!
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι … πρέπει να πληρώνετε ασφάλιστρα. Σήμερα η Ευρωπαϊκή Πίστη – μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη – σας παρέχει την δυνατότητα να προστατεύσετε την ακεραιότητα της περιουσίας σας, του προϊόντος δηλαδή του μόχθου σας ολόκληρης ζωής από κάθε κίνδυνο - φωτιά, σεισμό, πλημμύρα, κλοπή κλπ - και από έναν κίνδυνο που δεν είναι πιθανός και αβέβαιος αλλά μαθηματικά βέβαιος και αναπότρεπτος. Από τον κίνδυνο του Φόρου Κληρονομιάς με το «Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Περιουσίας Κληρονομιά» που σας παρέχει τα εξής προνόμια:
   Να πληρώσετε τον Φόρο Κληρονομιάς μέσω ασφαλίστρων μέχρι και σε π.χ. 480 μηνιαίες δόσεις αντί 12 διμηνιαίες δόσεις, που ορίζει ο ισχύων Νόμος εφόσον ζήσετε μέχρι βαθέος γήρατος.
   Να μην πληρώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα τον φόρο κληρονομιάς, παρά μόνο μια μικρή δόση αν ο κίνδυνος απώλειας ζωής επέλθει σ΄ έναν π.χ. χρόνο, δύο αν επέλθει στον δεύτερο κ.ο.κ. κερδίζοντας όλες τις υπόλοιπες δόσεις του Φόρου Κληρονομιάς που θα καταβληθεί από την Ευρωπαϊκή Πίστη χωρίς περαιτέρω υποχρέωσή σας ή της οικογένειάς σας.
   Να κρατήσετε την περιουσία σας στο όνομά σας αποφεύγοντας την μεταβίβαση εν ζωή με π.χ. γονική παροχή. Σε περίπτωση γονικής παροχής πληρώνετε τον φόρο μεταβιβάσεως που είναι ίσος με τον Φόρο Κληρονομιάς άμεσα και με δύο πιθανές αρνητικές συνέπειες:
     Να χρειαστεί να πληρώστε εσείς Φόρο Κληρονομιάς για την περιουσία που μεταβιβάσατε αν συμβεί και δεν λείψετε εσείς πρώτος και
     Να ανατραπεί παρά τις προσδοκίες σας, η παραδοχή που ορίζει ότι «γεράματα με χρήματα είναι πολύ λιγότερο γεράματα απ’ ότι από γεράματα χωρίς χρήματα».

Λόγοι για τους οποίους δεν ασφαλίζετε το σπίτι σας:

Δεν πιστεύετε ότι οι κίνδυνοι που το απειλούν θα συμβούν σε εσάς.
Το ότι πρέπει να πληρώνετε ασφάλιστρα, τόσο λίγα που φαίνεται απίστευτο για έναν κίνδυνο βέβαιο όπως η απώλεια ζωής.

Με το πρόγραμμα Κληρονομιά, σας παρέχονται τα εξής προνόμια:

Να μην πληρώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα το Φόρο Κληρονομιάς, σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής, αλλά η Ευρωπαϊκή Πίστη, χωρίς περαιτέρω υποχρέωσή σας ή της οικογένειάς σας.
Να πληρώσετε το Φόρο Κληρονομιάς μέσω ασφαλίστρων μέχρι και σε π.χ. 480 μηνιαίες δόσεις αντί 12 έως 48 δόσεις, που ορίζει ο ισχύων Νόμος εφόσον ζήσετε μέχρι βαθέως γήρατος.
Να κρατήσετε την περιουσία σας στο όνομά σας αποφεύγοντας την μεταβίβαση εν ζωή με π.χ. γονική παροχή, γιατί όπως λέει ο λαός, γεράματα χωρίς χρήματα είναι πολύ λιγότερο γεράματα, απ’ ότι γεράματα με χρήματα.