Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Ποιότητας ζωής Easy Life Plus

Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας!


Ο αγώνας που κάνετε κάθε ημέρα είναι ένας διαρκής αγώνας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος που εισπράττετε κάθε μήνα το ξοδεύετε για το καλύτερο σπίτι, το καλύτερο αυτοκίνητο, το καλύτερο σχολείο για τα παιδιά κλπ, πάντα μέσα στα όρια της αντοχής σας.

Μέχρι σήμερα, καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία, δεν «τόλμησε» να αντιμετωπίσει θέματα που συνδέονται με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, με τα «μικρά» και «ασήμαντα» που στην πράξη αποδεικνύονται μεγάλα και σημαντικά, γιατί σας μολύνουν τα συναισθήματα, σας χαλάνε την καρδιά και σας φέρνουν καθημερινά σε δύσκολη θέση.

Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη είμαστε η μόνη ασφαλιστική που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ποιότητας ζωής, εξασφαλίζοντας η ίδια ή/και μέσω θυγατρικών της εταιριών ή/και στρατηγικών της συμμαχιών την ποιότητα ζωής σας, παρέχοντας σας βοήθεια σε καθημερινά σας προβλήματα.Με το Easy Life Plus εξασφαλίζετε:

Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Νομική Προστασία στις διεκδικήσεις σας σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων.
Βοήθεια στο σπίτι και στο γραφείο με όλες τις ειδικότητες τεχνικών.
Ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια στο σπίτι και στο γραφείο.

Λόγοι απόκτησης:

Με ένα μοναδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, σας εγγυόμαστε τις παροχές του συστήματος, εξασφαλίζοντας σταθερές τιμές, γνωστές από την αρχή κάθε έτους.
Με δύο κέντρα βοήθειας (Alter Ego 18123, Mondial Assistance 2119909000) εξασφαλίζετε άμεση και αποτελεσματική επέμβαση.
Καταβάλλετε λιγότερα από την τιμή που θα πληρώνατε σε κάποιες εταιρίες Νομικής Προστασίας και Οδικής Βοήθειας.